Vi innfører midlertidig besøkstopp ved Dypedalåsen sykehjem

2.1.2020 kl. 17.00: På grunn av smittesituasjonen i Nedre Glomma-regionen, ser vi oss nødt til å innføre strengere restriksjoner for å verne beboerne på sykehjemmet. I samråd med FHI og kommunelege har vi derfor besluttet midlertidig besøkstopp ved sykehjemmet.

Som et av de første sykehjemmene i landet, ble beboere ved Dypedalåsen vaksinert mot Covid-19 mandag 28. desember. Dette er da den første av to vaksinedoser, og dose nummer to vil settes tre uker etter første dose. Vaksinen er ikke fullverdig før begge vaksiner er tatt.

Dette er en god nyhet som bringer håp inn i det nye året. Samtidig er det nå viktig at vi "står løpet ut" og etterlever viktige smitteverntiltak. I og med at vi er midt i en prosess med å fullvaksinere våre beboere vil det være fryktelig trist om vi fikk smitte inn på sykehjemmet i påvente av andre vaksinedose.

Ved gjennomføring av besøk som er helt nødvendig og ikke kan vente, ber vi om at munnbind benyttes av besøkende. Besøk må avklares med sykehjemmet på forhånd.

Besøkstopp gjelder fram til beboerne har fått vaksinedose nummer to.

Sist endret: 02.01.2021