Vi gjør plass til det nye torget, og bilene må vike for mennesker, benker og nye torgboder

Hvaler kommune oppgraderer Skjærhalden torg med mål om at torget skal bli triveligere for alle, og brukes mer gjennom hele året. Nye torgboder, benker og beplanting er noen av tiltakene som i disse dager kommer på plass.

Fra 1. mai 2019 avvikles derfor de kommunale parkeringsplassene på torget og all parkering opphører. Det vil bli satt opp informasjon på torget om at ordningen trer i kraft.

Det er gode parkeringsmuligheter i nærheten av torget, som på privat parkeringsplass bak Kornmagasinet, ved Rådhuset og på Floren Skole. Tilrettelagt HC-parkering for rullestolbrukere finnes på parkeringsplassen bak Kornmagasinet og ved Kroksand badestrand (bystranda).

Sist endret: 05.04.2019