Ny dato: Invitasjon til digitalt folkemøte om kommunedelplan for Skjærhalden

I forbindelse med arbeidet med kommunedelplan for Skjærhalden skal det holdes et digitalt folkemøte onsdag 23. september kl. 17.00.

Hvaler kommune ønsker å engasjere alle innbyggere til et åpent informasjonsmøte om kommunedelplan for Skjærhalden. Du vil i møtet kunne gi dine kommentarer og innspill til planarbeidet.

Arbeidet med kommunedelplanen for Skjærhalden er i startfasen, og nå er det svært viktig at vi får høre dine innspill og merknader! Frist for å komme med innspill er 9. oktober.

Lenke til folkemøtet:

Program:

• 17.00 – 17.10: Innledning fra Ordføreren i Hvaler kommune
  • 17.10 – 17.25: Grunnleggende informasjon om planarbeid og planprosesser, planavdelingen
  • 17.25 – 17.40: Om kommunedelplanen for Skjærhalden – Situasjonen i dag, planprogrammet og hva vi ønsker av tilbakemeldinger og innspill., planavdelingen.
  • 17.40 – 18.00: Åpent for spørsmål og kommentarer.
Sist endret: 11.09.2020