Vaksinering av 3. dose for personer over 65 år i Hvaler kommune.

Innhold

Hvaler kommune skal i likhet med øvrige kommuner i landet tilby vaksinedose nr. 3 til personer over 65 år. Dette i tillegg til personer med alvorlig svekket immunforsvar.

Personer over 65 år.

Vi har påbegynt planleggingen av vaksinering av 3. dose for innbyggere over 65 år.

I Hvaler utgjør denne gruppen ca 1300 personer, og vi ligger an til å kunne tilby vaksine til disse i løpet av november måned. Dersom du har fått vaksinedose 1 og 2 i Hvaler kommune, vil du bli tildelt time pr. sms, eller bli kontaktet pr telefon.

Personer med alvorlig svekket immunforsvar

Spesialisthelsetjenesten vil som hovedregel identifisere og varsle pasientene om tilbud om 3.dose.

Vaksinen vil du motta i kommunen.

Dersom du har mottatt slik varsel, ber vi derfor om at du kontakter Hvaler kommune på epost: covidvaksinering@hvaler.kommune.no. Vi vil deretter ta kontakt med deg for å avtale vaksinering.