Utlevering av hurtigtester Hvaler kommune

Her finner du informasjon om utlevering av hurtigtester i Hvaler kommune.

Dersom du er i behov av hurtigtest for covid-19 er det 2 hentesteder for hurtigtester i Hvaler kommune.

Hvilket hentested du skal benytte avhenger av om du har luftveissymptomer.  Informasjon om utlevering av hurtigtester

Hentested 1:

Dersom du ikke har luftveissymptomer, skal du hente hurtigtest på:

Rådhuset v/servicetorget (mandag-fredag mellom 10-14)

Ved Servicetorget kan du henvende deg til en av de ansatte.

Hentested 2:

Dersom du har luftveissymptomer og ikke har tilgang til familier eller pårørende uten symptomer som kan hente test til deg, skal du hente test på:

Dypedalsåsen bo- og behandlingssenter (sykehjemmet). (mandag-søndag 10-14)

MERK:

Ved Dypedalåsen bo- og behandlingssenter (sykehjemmet) er det oppgitt et telefonnummer ved hovedinngangen. Dette må du ringe for å få utlevert hurtigtest. Se etter oppslag ved døren.

Av smittevernhensyn vil du få utlevert test utendørs.

Av smittevernhensyn ber vi om at innbyggere med luftveissymptomer, så langt det er mulig, forsøker å få symptomfrie pårørende til å hente test for seg, og da ved hentested 1 (Rådhuset).

Hurtigtester kan også hentes ved Koronasenteret i Fredrikstad.