Uke 48 i Kulturavdelingen

Innhold

Det skjer mye spennende på Kornmagasinet denne uka - ta en titt her, og kom gjerne innom!

Torsdag 29. november kl. 10.30 kommer rundt hundre barnehagebarn til Kornmagasinet og visning av "Bukkene Bruse vender tilbake". Dette er en leken teater-forestilling for barn som stimulerer til språkutvikling og fantasi, som er anbefalt for barn mellom 4 og 6 år. Forestillingen er basert på boka med samme navn, skrevet av Bjørn F. Rørvik, og vises med støtte fra Nasjonalbiblioteket og Østfold kulturutvikling. Medvirkende er Knut Henriksen og Monica Hjelle.

For de voksne blir det kulturkveld samme kveld kl. 19 på Kornmagasinet. Her skal Karen presentere gode bøker for lesing i vinterhalvåret. Karl Sundby viser sin forestilling "Vårt store lille liv", en musikalsk teaterforestilling der det serveres kjente folkesanger og eventyr i en ny og forfriskende vri. Temaene, som også relateres til våre egen tid, kan være alvorlige nok, men vekker både gjenkjennelse og latter - en forestilling med humor og alvor i skjønn forening! Etter at sceneprogrammet er ferdig inviterer vi alle til å bli igjen for litt sosialt samvær og enkel fingermat - baren er også åpen! Gratis inngang!

På søndag holder Besøkssenteret og biblioteket åpent fra kl. 14 til 17. Kom innom og lån ei god bok eller flere til førjulstiden. Har du ikke skaffet deg adgang til bruk av det meråpne biblioteket, stikk også gjerne innom og få adgang og informasjon om bruk av det ubetjente biblioteket! På besøkssenteret er det filmvisning fra nasjonalparken og barneaktiviteter.  Her kan barn (og voksne) i alle aldre bli med og designe sitt eget julepapir! Det serveres gratis is på biblioteket og pepperkaker og kakao på Besøkssenteret til ALLE!

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?