Tilbud om oppfrisknings dose 4 mot Covid-19.

Innhold

Tilbud om dose 4 mot Covid-19, til personer med alvorlig nedsatt immunforsvar. Hvaler kommune følger FHI`S anbefaling angående dose 4 til prioriterte grupper.

Det må ha gått 3 måneder mellom oppfriskningsdose 3 og 4.

Dokumentasjon og hvem som inngår i denne gruppen er lik som ved oppfriskningsdose 3 for denne gruppen. Les mer i link nedenfor, om hvem som inngår i denne gruppen og hva slags dokumentasjon som må til https://www.fhi.no/nyheter/2021/enklere-tilgang-til-3.-dose-for-personer-med-nedsatt-immunforsvar/

Dette gjelder for deg som er/har:

• - Organtransplantert
  • - Benmargstransplantert de siste 2 årene
  • - Alvorlig og moderat medfødt immunsvikt
  • - Alvorlig nyresvikt (stadium 5) eller i aktiv dialyse
  • - Avansert eller ubehandlet hiv-infeksjon
  • - Til betydelig immundempende behandling av annen årsak
  • - Kreftpasient med aktiv eller nylig gjennomgått immundempende behandling eller
  • bruker en av disse medikamentene

Er du i denne gruppen og ønsker vaksine, vennligst ta kontakt på covidvaksinering@hvaler.kommune.no eller ring på tlf: 69375000 tastevalg 1.