Tilbud om koronavaksinasjon

Innhold

Hvaler kommune tilbyr nå gratis koronavaksine til gravide og personer under 65 år som nylig har blitt en del av en risikogruppe.

Tilbud om vaksine for de som er 65 år eller eldre kommer etter all sannsynlighet først til høsten. Mer informasjon om dette kommer.

Disse to gruppene tilbys nå gratis oppfriskningsdose på Hvaler i tråd med retningslinjene fra FHI:

• Tidligere friske personer under 65 år som nylig har blitt en del av en risikogruppe. Her kan du lese mer om risikogruppene
  • Gravide i 2. og 3. trimester. Mange av disse ble sist vaksinert i 2021 og tilbys vaksine allerede nå fordi et tidlig utbrudd av covid-19 kan ramme denne gruppen før de rekker å vaksinere seg til høsten

Slik vaksinerer du deg

Dersom du har fastlege i kommunen kan du ta kontakt med Hvaler legesenter for vaksinasjon. Det er avsatt tid den 10. og 17. juni. Du må bestille time ved å ringe 69 37 54 80.

Dersom du ikke har fastlege i kommunen og tilhører risikogruppen må du ta med bekreftelse fra spesialisthelsetjenesten som fremvises på vaksinasjonsdagen. Er du gravid og ikke har fastlege eller annen oppfølging i kommunen, kan du likevel ta kontakt for time til vaksinasjon i det angitte tidsrom. Det er viktig du medbringer dokumentasjon til timen din, som bekreftelse fra der du blir fulgt opp.