Sommerklubben senior

Innhold

Velkommen til sommerklubben senior. Dette er et gratis tilbud til alle som oppholder seg i Hvaler kommune i sommer.

Velkommen til sommerklubben senior.  Dette er et gratis tilbud til alle som oppholder seg i Hvaler kommune i sommer.

Sommerklubben Senior er et dagaktivtetstilbud som starter opp 13. juli og varer frem til midten av august. Klubben er på tirsdag i uke 28. Fra uke 29 er klubben to dager i uken, på tirsdager og torsdager kl 10:00 - 14:00.

Dette er et tilbud for deg som har lyst til å fylle dagene med noe nytt, være litt sosial og treffe noen nye folk. Vi har kaffe, lokaler, minibuss, godt humør og tid. Du har med matpakke ved behov og godt humør. Kanskje blir det en soft is på brygga? Eller en tur ned til Brottet Amfi? Hvem vet hva vi finner på i løpet av sommeren.

Det er ingen påmelding, bare å møte opp på Dagsenteret.

Velkommen skal du være, håper vi ses :-)

Ta kontakt på tlf 90 81 44 51