Røykvarslerdagen og Aksjon boligbrann

Innhold

Desember er årets mest brannfarlige måned. Neste uke møter du brannmannskaper fra Fredrikstad brann- og redningskorps ulike steder i byen og på Hvaler. Husk også røykvarslerdagen 1. desember!

RøykvarslerBrannvesenet informerer om brannsikkerhet og deler ut gratis batteri til røykvarslere og annet brannforebyggende informasjonsmateriell.

• 1. desember – Røykvarslerdagen Husk å bytte batteri i røykvarslerne dine!
  • 4. desember kl. 11.00 – 14.00 Stand og brannbil utenfor Østfoldhallen (sydsiden).
  • 5. desember kl. 11.00 – 14.00 Stand ved KIWI Skjærhalden.
  • 6. desember kl. 10.00 – 14.00 Stand Helsehuset 1, Værste.
  • 8. desember kl. 10.00 – 16.00 Julemarkedet i Gamlebyen

Gratis batteribytte i røykvarslere

Brannvesenet tilbyr eldre og funksjonshemmede som ikke har pårørende i nærheten gratis hjelp til bytte av batteri i røykvarslere i perioden 3. - 21. desember.

Påmelding til brannvakta, tlf. 69 30 64 64 / 69 30 64 67, e-post: thso@fredrikstad.kommune.no