Prognose for vaksinering i sommer

Innhold

Vi har laget en prognose for vaksineringen i Hvaler kommune i for perioden frem til uke 32. Prognosen er basert på et forsiktig anslag over hvor mange doser kommunen får tildelt. Leveransen av vaksiner er usikker og denne prognosen kan endres på kort varsel.Vi har åpnet for bestilling av timer i hele juli og de to første ukene i august. Vi håper dette gjør at så mange som mulig kan finne time til vaksinering

De første timene som nå er ledig er i uke 27.

Uke 24: Aldersgruppe 9 (45-54 år)

Alle i denne gruppen som er registrert i Vaksineboka i Hvaler kommune skal nå ha fått tilbud om å bestille time for vaksinering.

Uke 25: Aldersgruppe 10A (18- 24 år), og Aldersgruppe 10B (40 - 44 år).

Vi starter utsending av tilbud om å bestille time. De eldste i hver gruppe får tilbud først.
Aldersgruppe 11 (25 – 39 år). Vi håper å kunne sende ut invitasjon til å bestille time for denne gruppen i første uken av juli.

Prognosen for vaksinering gjelder tilbud om dose 1 og kan endres i forhold til hvor mange som takker nei til vaksinen og eventuell endring i vaksinelevering.

Om vaksineringen

•  Bruker blodfortynnende medisin, skal du ikke ta denne på vaksinasjonsdagen.
  •  Dersom du har alvorlig allergi mot medisiner/vaksiner må du gi oss beskjed før vaksinasjonsdagen.
  •  Dersom du har fått vaksine andre steder, gi oss gjerne beskjed.
  • Send melding til covidvaksinering@hvaler.kommune.no

Viktig:

Invitasjonen til å bestille time sendes til alle som er registrert i vaksineboka i Hvaler kommune. Dersom du enda ikke har registrert deg, kan du gjøre dette her:

Hvaler - Registrering i vaksinekø for alle over 18 år

Dersom du trenger hjelp til registrering hjelper vi deg gjerne. Ta kontakt med oss ved å sende mail til coronavaksinering@hvaler.kommune.no. Eller du kan ringe Servicetorget, 69375000 og velge tastevalg 1.