Ønsker du å bidra i samfunnsdugnaden?

16.4.2020 kl. 14.30: Har du noe tid å avse, noe kunnskap som kan være nyttig å dele, arbeidserfaring eller andre bidrag som både kan være samfunnsnyttig og sosialt? Vi ser etter alle som ønsker å kunne bidra!

Korona-situasjonen henger fortsatt over oss. I disse dager er samfunnet i endring i forhold til tidligere iverksatte tiltak. Barnehager åpner, forbud mot overnatting i fritidseiendommer opphører, skolene åpner for 1-4 trinn, og andre tjenester i samfunnet som avfallsmottak og annet åpner gradvis mere opp.

Hvaler kommune har tidligere vært ute og ønsket frivillige til ulike oppgaver i forbindelse med situasjonen. Her har vi fått gode tilbakemeldinger, men ønsker oss stadig flere.

Når vi nå gradvis åpner opp flere tjenester i samfunnet, med mange nye tiltak for å begrense og forebygge har vi behov for flere hender.

Vi ser nå etter alle som ønsker å kunne bidra. Oppgaver kan være alt fra å bidra på rampa på avfallsmottaket, transportoppdrag, renhold, og «avstandsvakter» til bidrag for naboen eller noen som trenger det i samfunnet.

Vi ønsker at du tar kontakt med oss om du kan bidra med alt fra en enkelt sak eller dag - til oppdrag over lengre periode.

Ta kontakt med Hvaler kommune ved Thomas Holmen Olsen, eller mobil 99378211.

Sist endret: 16.04.2020