Offisiell åpning av brannstasjon på Hauge

Deler av det frivillige brannkorpset på Hvaler
I forrige uke ble den nye brannstasjonen på Hauge offisielt åpnet. Brannstasjonen er lokalisert sammen med de nye boligene som er bygd av Nesebakken Eiendom og er et resultat av et godt samarbeid mellom private aktører og Hvaler kommune.

Den nye brannstasjonen er betjent av det frivillige brannkorpset på Hvaler som er del av Fredrikstad brann og redningskorps.

Brannsejfen i Fredrikstad uttalte på åpningen at mannskapene endelig det de fortjener med gode arbeidsforhold i flotte lokaler og at den lokal tilstedeværelsen og det brennende engasjementet som brannkorpset står for er viktig for Hvaler-samfunnet.

Ordføreren uttalte at han er stolt av vårt lokale brannkorps og innsatsen de gjorde og gjør på Hvaler, og roser også samarbeidet med Fredrikstad som hjelper når det omfanget blir for stort.

Se bilder på kommunens Facebook-side.

Sist endret: 06.05.2019