Maritim opplevelsespark - Isegran

Innhold

Ytre Hvaler nasjonalpark deltar på den maritime opplevelsesparken på Isegran fra 11. til 13. juli. Alt av opplevelser og aktiviteter er gratis når The Tall Ships Races Fredrikstad lager en helt egen arena for familier under skutefesten i byen.

Elva fylles med over 70 skuter når Fredrikstad er vertskap for The Tall Ships Races. Langhelgen 11.–14. juli vil stolte skuter, unge mannskap, god mat, konserter, kulturinnslag og et mylder av liv prege bybildet. Bare en kort spasertur fra sentrum ligger Isegran der det blir en egen maritim opplevelsespark spesielt for familier. Det anbefales å benytte byferjene da det ikke er parkeringsplass på Isegran.

Opplevelsesparken byr på massevis av aktiviteter der barn blant annet kan lære spleising av vire, høvling av mast, lage nøkkelringer og knuter. The Tall Ships Races Fredrikstad ser det som et spesielt ansvar å ta vare på miljøet så vi har invitert flere miljøorganisasjoner som skal ha aktiviteter med barna.

På Isegran ligger også skutene Morgenstern, Gratitude, Jolly Breeze, Standarth, Jens Krogh og Loa. Disse kan ta imot besøk på fra 12.00 – 21.00, med mindre det er lukkede arrangementer ombord.

 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?