Kommunens kultur- og idrettstilbud er stengt

Etter pålegg fra nasjonale myndigheter stengte Hvaler kommune alle kultur- og idrettstilbud med virkning fra torsdag 12. mars kl. 18.00.

Nasjonale myndigheter gikk torsdag ut med en tiltaksplan med mål om å stoppe spredningen av koronaviruset. Som en del av dette avlyses og stenges alle kulturarrangementer, idrettsarrangementer og gym- og idrettshaller.

Hvaler kommune stenger derfor fritidsklubb, idrettshall, gymsaler, kulturskolen, Kornmagasinet kulturhus, bibliotek og Besøkssenter Ytre Hvaler nasjonalpark.

Myndighetene har varslet at stengingen gjelder til og med 26. mars, men at dette kan bli forlenget.

Pålegget om stenging gjelder også alle kulturarrangementer og idrettsarrangementer i regi av private aktører. Det er samtidig nedlagt forbud mot organisert idrettsaktivitet, både innendørs og utendørs.

Det Meråpne bibliotektilbudet vil være åpent inntil videre.

Ansatte vil være på jobb, men dører er låst. Kjenner du hvilke medarbeidere du ønsker kontakt med, kan det tas direkte kontakt på telefon eller e-post.

Alle andre hendvendelser rettes til kultursjef Thomas Holmen Olsen.

Sist endret: 13.03.2020