Klart for nominasjon til Drømmestipendet

Innhold

100 UNGE kulturutøvere skal våren 2019 få til sammen 1,5 millioner kroner i form av Drømmestipendet 2019. Nå er jakten på gode drømmestipendkandidater i Hvaler kommune i gang!

I 2019 utdeles Drømmestipendet for 16. gang av Norsk kulturskoleråd og Norsk Tipping. Stipendbeløpet er på 15 000 kroner, og dermed er det altså hele 1,5 millioner kroner i potten de hundre stipendmottakerne skal dele.

Stipendmottakerne er ungdom mellom 13 og 20 år innenfor kategoriene dans, musikk, sirkus, skapende skriving, teater, visuell kunst og annet.

Det er kulturskolens rektor Knut Egil Knutsen som er ansvarlig for å nominere unge kulturutøvere til Drømmestipendet, deretter  gjennomføres et grundig juryarbeid før det nomineres.

Ta kontakt med Knut Egil Knutsen for mer informasjon om søkeprosessen. Fristen for å søke er mandag 13. januar.

I fjor mottok Eirik Balder Thorenfeldt drømmestipendet!