Invitasjon til offisiell åpning av nytt servicetorg på Hvaler

Vi har gleden av å invitere innbyggere, hytteeiere, ansatte, politikere og media til åpning av nytt servicetorg, onsdag 28. august fra 12.00-13.00 i rådhuset på Hvaler.

Arbeidet med servicetorget er del av Nye Hvaler-programmet i prosjektet «Møtet med innbyggeren». Vi har gjennom det siste året gjort en rekke grep for å bli bedre på kommunikasjon med innbyggerne og ruste oss for fremtiden;

• Telefoni - Vi har installert nytt telefonsystem med innvalgsstruktur.
  • Registrering – alle besøkende i servicetorget med avtale, registrerer seg selv i en selvbetjeningsløsning.
  • Nettside – vi har fått ny kommunal nettside med bedre selvbetjeningsløsninger og «min side»- funksjonalitet.

I tillegg har vi redesignet det fysiske servicetorget med følgende funksjoner;

• Legger til rette for selvbetjening med registreringsfunksjon og skilting, samt mulighet for bruk av pc.
  • Gode veiledningsmuligheter for de som trenger det.
  • Gode ventesoner for besøkende. Høye og lave bord som tar hensyn til universell utforming.
  • NAV har fått nytt mer brukervennlig mottakskontor ved siden av servicetorget
  • Gode åpne møteplasser for både besøkende og ansatte.
  • Avskjerming av spiseområde/kantine som gir bedre pause- og spisemuligheter for medarbeidere.

Vi klipper snor, forteller litt om prosjektet og serverer kake og boblevann til alle besøkende onsdag 28. august fra 12.00-13.00 i rådhuset på Hvaler. Velkommen!

Arrangement på Facebook

Kontakt i Hvaler kommune