Informasjon fra Kjeller’n Hvaler fritidsklubb

3.11.2020 kl. 12.00: Hvaler kommune har sammen med kommunelegen vurdert klubbtilbudet som gis på onsdager for mellomtrinnet i forhold til å kunne ivareta et nødvendig smittevern.
Mange mellomtrinselever på Hvaler benytter tilbudet. Dette er veldig hyggelig. Utfordringen vi ser ligger i at det blir store grupper samlet på en gang i våre midlertidige lokaler. Anbefalingene nå er maks 50 personer.
I tillegg kommer elevene fra to skoler og igjen fra flere kohorter. Kommunen ønsker å bygge opp under og legge til rette for et helhetlig smittevern i de kommunale tjenestene.
For å kunne gjøre dette på en trygg måte vil vi i en periode fremover gi tilbud til elever ved Floren og Åttekanten skole annenhver uke.
Juniorklubben holder åpent for elever fra Floren skole onsdager fra 14 til 19.30 i ukene 45, 47, 49 og 51. Elever fra Åttekanten får tilbud onsdager fra 14.45 til 19.30 i ukene 46, 48 og 50.
Vi håper igjen på å samle alle og også kunne ta være egne lokaler i kjelleren i bruk igjen når vi kommer over på nyåret.
Sist endret: 03.11.2020