Hvalerprisen 2020

Innhold

Kjenner du noen som gjør en innsats på Hvaler innen områdene kultur, idrett eller frivillighet, som fortjener å bli hedret?

Det skal deles ut tre priser: Kulturpris, Idrettspris og prisen "Årets Hvaler-ildsjel". Prisene skal være med å stimulere til lokal frivillighet, kulturelt og sportslig engasjement, og bidra til inspirasjon for økt livskvalitet og fellesskap.

To av vinnerne i 2019:
Årets kulturpris - Hvaler hagelag (Mariann Hovda, Kristine Norsted og Kirsti Knudsen) og Årets Hvaler-ildsjel - Kristin Nielsen. Årets idrettspris gikk til søstrene Mira og Ylva Høidal.

Foreslå din kandidat her, fristen er fredag 15. mars 2020.

Forslaget må inneholde:

- Kandidatens fulle navn og adresse

- Forslagsstillerens navn og adresse

- En beskrivelse/dokumentasjon av kandidatens virksomhet og resultater

- Kort begrunnelse for kandidaturet fra forslagsstilleren

Forslaget skal ikke overskride en A4-side.

Kandidaten må ha folkeregistrert bostedsadresse i kommunen. Ufullstendige forslag eller forslag som ikke er mottatt innen fristen, vil ikke bli behandlet.

Ved spørsmål eller andre henvendelser, send mail til kulturhvaler@hvaler.kommune.no