Hvaler kommune ønsker å kartlegge frivilligheten og ressursene i Hvalersamfunnet

16.3.20 kl. 13:50: Det jobbes på alle nivåer å begrense utbrudd av koronaviruset, men vi må som samfunn gjøre oss klare til å takle situasjonen på flere plan. Mange vil kunne få behov for hjelp til enkle hverdagsoppgaver.

Kjære alle lag, foreninger, organisasjoner, privat personer og næringsliv på Hvaler.

Vi ønsker nå å kartlegge hvilke ressurser vi har i samfunnet og hvordan den enkelte kan bidra. Det er også viktig for oss å påpeke at alle må ta forhåndsregler og sette egen situasjonen først.

Alle som skal inn å jobbe frivillig må også sette seg inn i smitteverntiltak og forbygge egen risiko.

Ønsker du eller din forening, organisasjon og næringsliv og bidra med tjenester og oppgaver i samfunnet?

Ta kontakt med Hvaler kommune, Kultur & Fritid eller mobil 404 42 887, som koordinerer dette arbeidet.

Har du spørsmål utover dette, ta direkte kontakt med Kultursjef Thomas Holmen Olsen  eller ring 993 78 211

Sist endret: 16.03.2020