Fellesspisning på Hvaler

Frivillige og næringsliv, i samarbeid med Hvaler kommune, inviterer alle innbyggere på Hvaler til å spise et måltid i fellesskap i mars.

Vi har lyst til å servere "vårsuppe" til både nye og gamle innbyggere, så onsdag den 13. mars behøver du ikke lage middag hjemme. Da kan du ta turen til Hvalerhallen, hvor du får servert et hyggelig måltid som du kan spise sammen med dine medborgere og sambygdinger.

Arrangementet er ment som en uformell møteplass hvor familier, enslige, unge og gamle kan møtes, spise sammen ved langbord og kanskje til og med få noen nye bekjentskaper. Vi stiller med lett underholdning til maten samt kake og kaffe.

Datoen er satt til onsdag 13. mars, klokken 17.00-19.00 på Hvalerhallen på Asmaløy.

Det koster 20 kroner pr person å delta og for den prisen får du vårsuppe, kake og kaffe. Det er ingen bindende påmelding, men skriv gjerne hvor mange dere kommer i kommentarfeltet nedenfor, så vi vet hvor mye suppe vi skal lage på kjøkkenet på Dypedalåsen.

Bak arrangementet står frivillige på Hvaler, næringsliv og Hvaler kommune.

Vi gleder oss til å se dere! :-)

PS. Vi har bruk for flere ledige hender til å rigge, servere, rydde og bake kaker og rundstykker, så send oss et pling hvis du har lyst til å bidra.

Kontaktperson:  Tora Klevås - toklsc@hvaler.kommune.no

Arrangement og påmelding på Facebook - https://www.facebook.com/events/300213684027687/

Sist endret: 14.02.2019