Hvaler frivilligsentral

Innhold

En frivilligsentral er en mangfoldig møteplass, som er bygget på frivillighetens premisser og lokale ønsker, ivaretatt av ansatte i samhandling med frivillige, lag og foreninger, næring og kommune. Alle har noe å gi og alle trenger en hånd. Vi brenner for at mennesker skal møtes og berike hverandre. Å bidra for andre gjennom frivillig innsats skaper ny mening i livet.

Sammen skal vi skape gode og inkluderende lokalsamfunn.

Frivilligsentralen i Hvaler kommune skal bidra til økt folkehelse, koordinere samarbeid mellom frivilligheten, enkeltmennesket og frivillige organisasjoner og formidle tjenester og kontakt mellom frivillige og brukere.

Vi trenger deg som frivillig og alle kan bidra med noe. Det er bare å ta kontakt om du vil være frivillig, så finner sammen med deg noe du har lyst til å være med på.

Les mer om Hvaler frivilligsentral her, eller besøk oss på Facebook