Har du enda ikke fått Coronavaksine dose 1?

Innhold

Alle som er registrert vaksinekø i Hvaler kommune har nå fått invitasjon til å bestille time til vaksinering.

Dersom du ikke har fått slik invitasjon, ring vaksinekontoret, 69 37 50 00 og tastevalg 1 (mandag - torsdag mellom kl 09:30 og 14:30).
Du kan også registrer deg i vaksinekø. (BankID nødvendig) Du vil da motta en tekstmelding hvor du får mulighet til å bestille time.

Dette gjelder kun bestilling av time til dose 1

Det begynner å haste for de som enda ikke har fått dose nummer én. Slik det ser ut nå, vil vaksinene Hvaler får framover i all hovedsak være andregangsdoser. Dersom en velger å takke nei til første vaksinedose nå, kan det ta tid før en får tilbudet igjen.

Dersom du har fått vaksine andre steder, gi oss gjerne beskjed om dette på covidvaksinering@hvaler.kommune.no