Garasjesalgdagen

Innhold

Mange av oss har kjeller og loft fullt av ting vi ikke lenger trenger – men som vi heller ikke vil kaste. I Hvaler kommune har det flere ganger blitt arrangert Garasjesalgdagen, som i 2019 er lagt til søndag 28.april.

Garasjesalg

En garasjesalgdag er en anledning til å selge brukte ting fra egen garasje, og bidra til at andre kan få glede av det du ikke lenger har bruk for. Garasjesalgdagen har som hensikt å få flere til å se verdien av gjenbruk.
Gjennom en garasjesalgdag tilrettelegger vi i kommunen for at disse tingene får et lengre liv hos andre. Det er slik at gjenbruk forlenger gjenstanders levealder, reduserer forbruksveksten og dermed klimagassutslippene. Dessuten er det jo også sånn at én manns søppel er en annen manns skatt.

Denne dagen er et fint supplement til bruktbutikker, loppemarkeder og miljøstasjon.

Bli med på Garasjesalgdagen!

Alt du trenger å gjøre er å registrere ditt garasjesalg i vår kartløsning, eller ved å trykke på den blå knappen under.

Kart garasjesalg

Klikk på bildet for å se kart over garasjesalg i Fredrikstad

Registrer ditt garasjesalg

Videoen under viser hvordan du registrerer og hvordan du finner et garasjesalg (gjelder for både Fredrikstad og Hvaler).

Synes du ikke at du har nok å selge? Inviter med naboer og venner og slå dere sammen - jo fler, jo hyggeligere!

Har du ikke egen garasje? Bruk trappa, hagen eller gårdsplassen!