Fortell oss hvordan du opplever det å være på Hvaler!

Innhold

Mandag 24.06 sender Hvaler kommune ut en spørreundersøkelse på SMS og epost. Den vil stille spørsmål rundt hvordan du opplever det å bo og være på Hvaler. Det vil ta i underkant av 10 minutter å svare og du vil være anonym.

Dette gjøres i forbindelse med en stedsanalyse som hovedsakelig tar for seg Skjærhalden, Hauge/Utgårdskilen og Rød. Vi ønsker å vite hvordan dere opplever Hvaler i dag og hvilke ønsker dere har for Hvaler i fremtiden.

I juli kommer Hvaler kommune til å være på torget i en av den nye torgbodene og gleder oss til å spørre deg om hva du synes om Hvaler. Det vil være spørreundersøkelse og ulike aktiviteter for store og små. Kom innom og fortell og prat med oss!

Har du noen spørsmål kan du sende mail til Amanda Lona rådgiver på samfunnsutvikling og klima  amalon@hvaler.kommune.no