Oppdaterte opplysninger. Dropp inn for Covid-19

Innhold

Vaksinering for alle over 45 år, og risikogruppe fra 18 år. Er du under 45 år, og risiko må du ha med bekreftelse på dette fra fastlegen.

Dropp inn for covid-19 vaksinering for alle over 45 år, og risikogruppe fra 18 år. Er du under 45 år, og risiko må du ha med bekreftelse på dette fra fastlegen.

Grunnet tilbakemelding fra legen om kapasitets problemer vedrørende dette blir det en endring:

Er du mellom 18-45 og er i risikogruppe vil du bli spurt om din helsetilstand ved mottak på vaksinasjonsstedet. Hvis du har et reseptbelagt medikament eller et notat inne i din journal på Helsenorge som bekrefter din tilstand ber vi deg vise dette ankomst.

Sted: Floren skole (gamle administrasjonsbygget)

Dato:13.12.

Tid: fra kl.12.00 -18.00, eller så langt vi har doser.

Vi kommuniserer fortløpende via Hvaler kommune sin Facebook, om hvor mange doser som er igjen. Her er det viktig å sjekke tiden den er lagt ut. Det kan gå fort fra vi legger ut, til dosene er brukt opp.

OBS- innbyggere har selv ansvar for intervall mellom dose 2 og 3:

Anbefalingen om intervall på ned til fem måneder gjelder for alle personer ned til 45 år, sykehjemsbeboere, personer 18-44 år med alvorlig underliggende sykdom og ansatte i helse- og omsorgstjenesten.

For personer over 65 år, er intervallet allerede fem måneder.