Covid-19 vaksinering: status uke 3

22.1.2021 kl. 11.00: Vi har til nå satt 125 vaksinedoser til innbyggere i prioriteringsgruppe 1, 2 og 3 i Hvaler kommune.

Dosene fordeler seg slik:

• Personer vaksinert med dose 1: 104
  • Personer vaksinert med dose 2: 21
  • Totalt: 125

Framdrift fordelt på de ulike prioriteringsgruppene:

• Prioriteringsruppe 1 (beboere i sykehjem): fullvaksinert
  • Prioriteringsgruppe 2 (85 år og eldre): ferdigstilles i uke 4.
  • Prioriteringsgruppe 3 (utvalgte helsepersonellgrupper): pågår parallelt jamfør FHI sine retningslinjer
  • Prioriteringsgruppe 4 (75-84 år): påbegynnes når prioriteringsgruppe 2 er ferdigstilt

Hvaler kommune får 66 nye doser i neste uke (uke 4). 30 av disse går til 2. dose.

Du vil bli kontaktet når det er din tur til å få tilbud om vaksine. Det er ikke nødvendig å kontakte kommunen eller fastlege for å sette seg på venteliste.

Det er fortsatt noe usikkerhet knyttet til når vaksinering av de neste prioritetsgruppene vil kunne skje. Det avhenger bl.a. av hvor mange vaksinedoser vi får tildelt, og hvor mange i hver prioritetsgruppe som ønsker vaksinen. Hvaler kommune planlegger for å håndtere vaksinering av gruppene i rekkefølgen gitt av lista under.

Har du spørsmål om Covid-19-vaksinering kan du sende en e-post til covidvaksinering@hvaler.kommune.no

Sist endret: 22.01.2021