Covid-19 vaksinering: status uke 21

Innhold

31.5.2021 kl. 09.30: Vi har til nå satt 3079 vaksinedoser totalt til innbyggere i prioriteringsgruppe 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7 i Hvaler kommune.

Status uke 21

Vi gjennomfører nå vaksinering 2 dager i uka (onsdag og fredag). Pr. mandag 31. mai har vi gjennomført følgende vaksinering i Hvaler kommune:

• Personer vaksinert med dose 1 Pfizer: 1856
  • Personer vaksinert med dose 2 Pfizer: 1128
  • Totalt antall vaksiner satt Pfizer: 2984

Ingen AstraZeneca-vaksiner er satt i uke 21. Det er tidligere satt 95 doser med AstraZeneca-vaksine.

• Totalt antall vaksiner satt: 3079

Hvaler kommune følger FHIs pålagte prioriteringer for vaksinering. Vi tar utgangspunkt i innbyggernes fødselsår samt lister fra fastlegene for innbyggere med underliggende sykdommer.

Framdrift fordelt på de ulike prioriteringsgruppene:

• Prioriteringsgruppe 1 (beboere i sykehjem): fullvaksinert
  • Prioriteringsgruppe 2 (85 år og eldre): fullvaksinert
  • Prioriteringsgruppe 3 (75-84 år): fullvaksinert (der er noen få som av ulike grunner ikke har tatt vaksine ennå)
  • Prioriteringsgruppe 4 (65-74 år): Alle som er registrert hos oss og som er 65 år eller eldre har nå fått tilbud om vaksine.
    • Dersom du ikke har fått slikt tilbud, ber vi om at du kontakter oss på tlf. 69 37 50 00, tastevalg 1.
    • Eller på epost til covidvaksinering@hvaler.kommune.no

• Dersom du tidligere har takket nei til vaksine, men har ombestemt deg, kan du også ta kontakt.

• Prioriteringsgruppe utvalgt helsepersonell: pågår (det har blitt gitt både Pfizer og AstraZeneca-vaksine til denne målgruppa, vaksinering med AstraZeneca er nå pauset inntil videre)
  • Prioriteringsgruppe 5 (55-64 år) år med underliggende sykdommer/tilstanderpågår
  • Prioriteringsgruppe 6 (45-54år) år med underliggende sykdommer/tilstander: pågår
  • Prioriteringsgruppe 7 (18-44 år) år med underliggende sykdommer/tilstander: pågår
  • Prioriteringsgruppe 8 (55-64 år): pågår

Mer informasjon om AstraZeneca fra sentrale myndigheter.

Hvaler kommune får 399 nye Pfizer-doser i inneværende uke (uke 22).