Covid-19: påska på Hvaler

24.3.2021 kl. 15.00: Hvaler kommunes kriseledelse har i dag besluttet at vi ikke innfører ytterligere tiltak i påska. Dette betyr blant annet at gjestehavnene i kommunen holder åpent som vanlig. Vi oppfordrer samtidig besøkende til å opprettholde smittevernet siden vi fortsatt er underlagt et særlig høyt tiltaksnivå i Hvaler kommune.

I dagens møte i kriseledelsen har Hvaler kommune diskutert ulike mulige tiltak i forkant av påskehøytiden. Etter grundige vurderinger har vi kommet fram til at det inntil videre ikke innføres ytterligere tiltak i Hvaler kommune.

Vi oppfordrer alle som oppholder seg på Hvaler i påska til å følge de strenge tiltakene jamfør tiltaksnivå A:

• Bruk munnbind!
  • Hold to meters avstand!
  • Arrangementer inne og ute er forbudt.
  • Alle bør unngå besøk og sammenkomster i eget hjem, egen hytte, campingbil og båt.
  • Begrens sosial kontakt så mye som mulig,
  • Begrens antall handleturer og gjør helst innkjøp hjemme før du reiser.

Her finner du fullstendig oversikt over koronasituasjonen i Hvaler kommune.

Sist endret: 24.03.2021