Bli med i vår store foto- og videokonkurranse

Innhold

Vis oss gleden av å bo, feriere eller besøke Hvaler - ikke bare om sommeren, men også på høsten, vinteren og våren, gjennom fotografier eller video. Del de gode øyeblikkene som du har fanget enten med din mobiltelefon eller et kamera.

Her kan du lese alt du trenger å vite om konkurransen – og hvordan du deltar.

For at dine bidrag skal være med i konkurransen, må du sende de inn gjennom vår innsendingsløsning som du kommer til ved å klikke på qr-koden i bildet over eller ved å besøke nettsiden https://hvaler.kommune.no/innsending. Del gjerne blinkskuddene på Facebook (@hvaler kommune) og Instagram (#hvalerheleåret) – men husk altså at det ikke betyr at de er med i selve konkurransen. Du kan sende inn dine bidrag ut august.

Det velges ut fem hovedvinnere som alle får sine verker utstilt i Kunstgata i Hvaler rådhus på en utstilling som åpner 28. september. Flere andre gode bidrag vil også bli forstørret og utstilt. Du avgjør selv om de utstilte bidragene skal tilbys for salg – enten hovedbildet eller gjennom etterproduksjon. Det blir også spennende premier underveis i konkurranseperioden. Følg med på kommunens Facebook- og Instagram-sider.

Konkurransen heter #hvalerheleåret, Det gode liv på Hvaler - gjennom hele året! Den arrangeres av Hvaler kommune og Hvaler kunstforening, med Visit Fredrikstad & Hvaler som støttespiller.

Her kan du lese alt du trenger å vite om konkurransen – og hvordan du deltar.