Alkoholpolitisk handlingsprogram . Legges ut på offentlig høring med høringsfrist 11. mai 2020

Innhold

17.4.2020 kl. 8.30: Hvaler kommune legger Alkoholpolitisk handlingsprogram og retningslinjer for salgs- og skjenkebevillinger 2020-2024 ut på offentlig høring.

Kommunene i nedre Glomma regionen: Fredrikstad, Sarpsborg og Hvaler arbeider sammen om felles retningslinjer i samarbeidsforumet Maks.

Innholdet i planen som nå legges ut på høring har vært tema i dette samarbeidet. Representanter fra Hvaler kommune og skjenkenæringa i Hvaler har deltatt aktivt i arbeidet. Med bakgrunn i smittefare og den tid vi er inne i har det ikke vært anledning til felles møter med hele salgs- og skjenkenæringa i Hvaler.

Kommentarer og innspill til planen må sendes skriftlig til Hvaler kommune Storveien 34, 1680 eller på epost: postmottak@hvaler.kommune.no innen 11. mai 2020.

Høringsutkast: Alkoholpolitisk handlingsprogram og retningslinjer for salgs- og skjenkebevillinger 2020 - 2024