Innsyn

Innhold

Du kan få innsyn i Hvaler kommunes dokumenter, så langt offentlighetsloven og andre bestemmelser gir deg rett til.

eInnsyn

 

Fra 26. februar 2024 bruker Hvaler kommune eInnsyn

 

På eInnsyn vil du finne dokumenter fra postlisten, det vil si dokumenter som mottas eller sendes fra kommunen, og dels også dokumenter som er sendt internt i kommunen. I tillegg får du tilgang til politiske møtedokumenter.

 

Dokumenter som ikke er unntatt offentlighet vil bli publisert i fulltekst, og kan lastes ned direkte uten at du trenger å be om innsyn. Det tar tre virkedager fra dokumentet er journalført og til det er tilgjengelig på eInnsyn.

Her kan du lese brukerveiledningen for eInnsyn.

Innsyn i andre dokumenter

Det vil fortsatt være dokumenter på eInnsyn som ikke kan lastes ned direkte. For eksempel gjelder dette dokumenter som handler om ansattforhold og skoleelever, samt andre typer dokumenter som har personsensitive opplysninger eller har innhold som er beskyttet med taushetsplikt. Du kan be om innsyn også i slike dokumenter. Da vil kommunen vurdere om du kan få helt eller delvis innsyn. Om du får avslag eller bare delvis innsyn, kan du klage på vedtaket etter offentlighetsloven.

Begjæring om innsyn i dokumenter

Gamle postlister

Den gamle postlisten i pdf vil fortsatt være tilgjengelig på kommunens nettsider, men blir ikke oppdatert med nye dokumenter etter oppstart av ny løsning. 

Nyttige lenker

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?