Turistinformasjon

Innhold

Når du skal besøke Hvaler kan det være greit å orientere seg litt på forhånd, slik at du vet hvordan du enklest kommer frem og finner de stedene eller aktivitetene du ønsker å oppsøke. På grunn av Covid-19 og smittevernberedskap har både buss og ferge færre sitteplasser. Det er derfor viktig å beregne god tid. Det vil også være færre toaletter åpne så du må regne med noe kø. Med litt tålmodighet, et vennlig smil og gode smittevernsvaner vil alle få et flott besøk på Hvaler.

Du finner informasjon om Hvaler kommune som turistmål på Visit Fredrikstad og Hvaler sin nettside. Gå til Visit Fredrikstad og Hvaler.

(Visit Fredrikstad og Hvaler er et selskap som skal utvikle, markedsføre og selge Fredrikstad og Hvaler som reisemål. Visit Fredrikstad og Hvaler er eid av Fredrikstad kommune, Hvaler Kommune, handelsnæringen i Fredrikstad sentrum og de største reiselivsaktørene i Fredrikstad.)

Kulturkontoret

Kulturkontoret i Hvaler kommune har i tillegg følgende tilbud og tips:

Praktisk informasjon

Kart over parkeringsplasser

Bussruter

Fergeruter

Kontakt oss

Har du spørsmål utover dette kan du ta kontakt med turistkontoret på telefon 940 10 787 eller på e-post info@visitfredrikstadhvaler.com.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?