Sommeraktiviteter for barn og unge

Innhold

Sommeren 2021 byr på mange opplevelser og aktiviteter for barn og unge på Hvaler. Alle tilbudene er i regi av Hvaler kommune - Kultur & fritid, og er gratis!

Møteplassen

Møteplassen er et åpent barne- og ungdomstilbud på samfunnshus Floren. Vi åpner dørene for sosialt samvør, ballspill, brettspill, åpen kiosk, gratis inngang og i tillegg er det åpent tivoli rett rundt hjørnet (i perioden 23. juni-8. august)!

Møteplassen er åpent for alle barn og unge som skal begynne i 5. trinn og oppover!

Onsdager fra 23. juni til 11. aug. og fredager fra 18. juni til 13. aug. fra kl. 17-22.

Undervannssafari & fridykking

I sommer har du muligheten til å lære å snorkle sammen med en marinbiolog. Bli med på en oppdagelsesferd under vann, der du får lære om det som lever i denne magiske verdenen. Det er et utrolig rikt liv under vann. Velkommen til en ny spennende og lærerik opplevelse.

Undervannssafari & fridykking er for ungdom som skal begynne i 8. trinn og oppover, og arrangeres 1., 6., 8., 13., 15., 20., 22., 27. og 29. juli kl. 11-15.

Påmelding her

Sommerskole med musikk og lek

For deg som har lyst å ha det gøy med rytmer og musikk, det blir kurs i «rytmikk for barn», rytmikk inneholder læring om puls og bevegelse på en morsom og fysisk måte som vil komme alle til gode. Det vil være profesjonelle kursledere tilstede hver dag! Fellesmåltid og fruktpauser.

Musikk og lek er et tilbud til elever som skal begynne i 2., 3. og 4. trinn. 11.-13. august kl. 11-15.

Påmelding her

Ferieklubb

Ferieklubben er et aktivitetstilbud der hovedtemaene er friluftsliv, nærmiljø, kultur og ikke minst å ha det moro. Det er et variert program begge ukene, og i uke 25 drar vi på overnattingstur fra torsdag til fredag! Ferieklubben er gratis, og det er begrenset med plasser.

Ferieklubben er for barn og unge som skal begynne i 5. trinn og oppover, mandag til fredag kl. 07.30–16.15 i ukene 25 og 32.

Påmelding for uke 25 og uke 31

Friluftsliv og overnatting i hengekøye

Bli med på tur ut i skogen og sov i hengekøye. Du trenger kun å ta med badetøy, ekstraskift, sovepose, godt humør og eventuelt noe godis. Resten får dere på turen!

Friluftsliv og overnatting i hengekøye er en tur for til Nordre Sandøy for alle som skal begynne i 8. trinn og oppover, og arrangeres 24.-25. juni og 12.-13. august. Oppmøte i første etasje på Kornmagasinet, Skjærhalden kl. 14, tilbake kl. 13.

Påmelding 24.-25. juni og 12.-13. august

Forskerfabrikken - Sommerlab

Sommerlab er et populært fem-dagers forskerkurs for elever som skal begynne på 5.–7. trinn til høsten. På kurset lærer barna om naturvitenskapens spennende verden. De får utføre eksperimenter med ekte forskerutstyr og bruke kreativiteten til å løse morsomme oppgaver. Deltakerne får teste teori ut i praksis ved å forske og ha morsom fysisk aktivitet ute og inne hver dag.

Barna skal blant annet få bygge sin egen solcellebil, teste ut ulike metoder for å rense vann og bygge elektriske maskiner av resirkulert emballasje. Gjennom spennende aktiviteter ønsker vi å vise barna hvordan naturvitenskap kan skape gode løsninger for fremtiden.

 

Sommerlab er for barn som skal begynne i 5.-7. trinn, mandag til fredag i uke 26 (28. juni-2. juli) og uke 31 (2.-6. august) fra kl. 9-15. 

Påmelding uke 26 og uke 31.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?