Kjeller'n - Hvaler fritidsklubb

Innhold

Kjeller'n - Hvaler fritidsklubb holder til i Hvalerhallen, og er et rusfritt tilbud til barn og unge fra 5. trinn og opp til 18 år.

Kjeller'n

Bruk av fritidsklubben er gratis på ordinære klubbkvelder. Ved turer og andre arrangementer vil det være en egenandel. Det er mange aktiviteter man kan finne på i Kjeller’n. Fritidsklubben er et sted hvor venner kan møtes, ha det gøy og treffe nye venner, danse eller høre på musikk, se film, spille biljard, bordtennis, airhockey, playstation eller et av brettspillene vi har. Det er også åpen kiosk.

Vi gjør oppmerksom på at alt av personlige eiendeler som tas med i Kjeller’n, tas med på eget ansvar. Det er heller ikke tillatt å ha med en- og tohjulinger inn i fritidsklubbens lokaler eller Hvalerhallen.

Er det spørsmål eller andre ting dere ønsker å ta opp med oss, kan Elin kontaktes på eliban@hvaler.kommune.no eller 488 95 676.

Nyheter

Her kan du se nyheter fra Kjeller'n! 

Høsten  2019

Onsdager kl. 14-19.30       Klubben for 5.-7. trinn
Fredager kl. 18-23 Ungdomsklubben fra 8. trinn til 18 år

Informasjon til foresatte

Følg oss på Facebook – "Kjeller’n – fritidsklubben på Hvaler" og "Aktivitetsinformasjon til foresatte oa ved Kjeller'n Hvaler fritidsklubb".  

Leie Kjeller'n?

Vil du leie Kjeller'n til bursdag? Vi har biljard, airhockey, fotballspill, bordtennis, diskotek, tv, fullt utstyrt kjøkken, og ikke minst - stor boltreplass. Det koster 270,- per time inkludert leie av kjøkken og alle aktiviteter.

Ta kontakt med Elin på mail eliban@hvaler.kommune.no eller på telefon 488 95 676

Vær tidlig ute - vi har stor pågang!

Ferieklubb

Ferieklubben arrangeres på sommeren, rett etter skoleslutt og før skolestart, og er for alle som som har gått ut fra 4. trinn og oppover. Målet med ferieklubben er å gi barna en positiv opplevelse sammen med andre barn og voksne - alle skal trives og ha det morsomt! Ferieklubbens viktigste oppgave er å ha et variert tilbud som ivaretar alle deltakere. Hovedtemaene for ferieklubben er friluftsliv, nærmiljø, kultur og ikke minst moro! 

Nyttige linker

UKM

UKM Hvaler

Frifond

ung.no

utdanning.no

Alarmtelefonen for barn og unge

Barneombudet

mot.no

Skeiv ungdom

Rustelefonen

Rådgivning om spiseforstyrrelser

Mental helse ungdom

Krise- og incestsenteret Fredrikstad

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?