Kjeller'n - Hvaler fritidsklubb

Innhold

Kjeller'n - Hvaler fritidsklubb holder til i Hvalerhallen, og er et rusfritt tilbud til barn og unge fra 5. trinn og opp til 18 år.

Kjeller'n

Bruk av fritidsklubben er gratis på ordinære klubbkvelder. Ved turer og andre arrangementer vil det være en egenandel. Det er mange aktiviteter man kan finne på i Kjeller’n. Fritidsklubben er et sted hvor venner kan møtes, ha det gøy og treffe nye venner, danse eller høre på musikk, se film, spille biljard, bordtennis, airhockey, nintendo eller et av brettspillene vi har. Det er også åpen kiosk.

Vi har også et gamingrom - dette er åpent mandager til torsdager fra kl. 15 til 17 og fredager fra kl. 18 til 23. 

Vi gjør oppmerksom på at alt av personlige eiendeler som tas med i Kjeller’n, tas med på eget ansvar. Det er heller ikke tillatt å ha med en- og tohjulinger inn i fritidsklubbens lokaler eller Hvalerhallen.

Er det spørsmål eller andre ting dere ønsker å ta opp med oss, kan du kontakte Elin, på mail eliban@hvaler.kommune.no eller telefonnummer 488 95 676.

Nyheter

Her kan du lese nyheter fra Kjeller'n! 

Åpningstider våren 2023

Mandager kl. 13.30-17.00              Åpent for alle fra 5. trinn og oppover
Tirsdager kl. 13.30-17.00 Åpent for alle fra 5. trinn og oppover
Onsdager kl. 13.30-17.00 Åpent for alle fra 5. trinn og oppover
Torsdager kl. 13.30-17.00 Åpent for alle fra 5. trinn og oppover
Fredager kl. 18-23.30 Ungdomsklubben fra 8. trinn til 18 år

Informasjon til foresatte

Følg oss på Facebook – "Kjeller’n – fritidsklubben på Hvaler" og "Aktivitetsinformasjon til foresatte oa ved Kjeller'n Hvaler fritidsklubb".  

Måltider

Vi serverer varm lunsj mandag-torsdag kl. 14. Dette kan enten gjøres som abonnementsordning til 200,- per måned for måltider alle fire dagene eller 25,- per måltid. 

E-sport - Fidelity Hvaler gaming

Vi er igang med E-sport på Hvaler, og ønsker å treffe spilleglade barn og unge tirsdager fra kl. 17 til 19.30. Dette er ett gratis tilbud for barn og unge mellom 10 og 18 år.  
Vi kan friste med spill som Fortnite, Super smash bros, Minecraft og Mario Kart 8 og ikke minst turneringer!  

Leie Kjeller'n?

Vil du leie Kjeller'n til bursdag? Vi har biljard, airhockey, fotballspill, bordtennis, diskotek, tv, fullt utstyrt kjøkken, og ikke minst - stor boltreplass. Det koster 300,- per time inkludert leie av kjøkken og alle aktiviteter.

For å leie, ta kontakt med Elin. eller på telefon 488 95 676

Vær tidlig ute - vi har stor pågang!

Ferieklubb

Ferieklubben arrangeres på sommeren, rett etter skoleslutt og før skolestart, og er for alle som har gått ut fra 4. trinn og oppover. Målet med ferieklubben er å gi barna en positiv opplevelse sammen med andre barn og voksne - alle skal trives og ha det morsomt! Ferieklubbens viktigste oppgave er å ha et variert tilbud som ivaretar alle deltakere. Hovedtemaene for ferieklubben er friluftsliv, nærmiljø, kultur og ikke minst moro! Les mer om ferieklubben her.

Nyttige linker

UKM

UKM Hvaler

Frifond

ung.no

utdanning.no

Alarmtelefonen for barn og unge

Barneombudet

mot.no

Skeiv ungdom

Rustelefonen

Rådgivning om spiseforstyrrelser

Mental helse ungdom

Krise- og incestsenteret Fredrikstad

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?