Kjeller'n - Hvaler fritidsklubb

Innhold

Kjeller'n - Hvaler fritidsklubb holder til i Hvalerhallen, og er et rusfritt tilbud til barn og unge fra 5. trinn og opp til 18 år.

Bruk av fritidsklubben er gratis på ordinære klubbkvelder. Ved turer og andre arrangementer vil det være en egenandel. Det er masser av ulike aktiviteter Kjeller’n. Fritidsklubben er et sted hvor venner kan møtes, ha det gøy og treffe nye venner, danse eller høre på musikk, se film, spille biljard, bordtennis, airhockey, nintendo eller et av brettspillene vi har. Det er også åpen kiosk.

Vi har også et gamingrom - dette er åpent mandager til torsdager fra klokka 15 til 17 og fredager fra klokka 18 til 23. 

Vi gjør oppmerksom på at alt av personlige eiendeler som tas med i Kjeller’n, tas med på eget ansvar. Det er heller ikke tillatt å ha med en- og tohjulinger inn i fritidsklubbens lokaler eller Hvalerhallen.

Er det spørsmål eller andre ting dere ønsker å ta opp med oss, kan du kontakte Elin, på e-post eller telefon 488 95 676.

Du får nyheter på facebook-siden til Kjeller'n! 

Åpningstider høsten 2023

Mandager kl. 13.30-17.00              Åpent for alle fra 5. trinn og oppover
Tirsdager kl. 13.30-17.00 Åpent for alle fra 5. trinn og oppover
Onsdager kl. 13.30-17.00 Åpent for alle fra 5. trinn og oppover
Torsdager kl. 13.30-17.00 Åpent for alle fra 5. trinn og oppover
Fredager kl. 18.00-23.30 Ungdomsklubben fra 8. trinn til 18 år

Informasjon til foresatte

Følg oss på Facebook: "Kjeller’n – fritidsklubben på Hvaler" og "Aktivitetsinformasjon til foresatte oa ved Kjeller'n Hvaler fritidsklubb".

Måltider

Vi serverer varm lunsj mandager-torsdager klokka 14.00. Dette kan enten gjøres som abonnementsordning til 200 kroner måneden for måltider alle fire dagene, eller 25 kroner for hvert måltid. 

Leie Kjeller'n?

Vil du leie Kjeller'n til bursdag? Vi har biljard, airhockey, fotballspill, bordtennis, diskotek, tv, fullt utstyrt kjøkken, og ikke minst - stor boltreplass. Det koster 300 kroner timen, inkludert leie av kjøkken og alle aktiviteter.

For å leie kan du kontakte Elin, på e-post eller telefon 488 95 676.

Vær tidlig ute - vi har stor pågang!

E-sport - Fidelity Hvaler gaming

Vi er igang med E-sport på Hvaler, og ønsker å treffe spilleglade barn og unge tirsdager fra klokka 17.00 til 19.00. Dette er et gratis tilbud for barn og unge mellom 10 og 18 år.  Vi kan friste med spill som Fortnite, Super smash bros, Minecraft og Mario Kart 8 og ikke minst turneringer!  

Ferieklubb

Ferieklubben arrangeres på sommeren, rett etter skoleslutt og før skolestart, og er for alle som har gått ut fra 4. trinn og oppover. Målet med ferieklubben er å gi barna en positiv opplevelse sammen med andre barn og voksne - alle skal trives og ha det morsomt! Ferieklubbens viktigste oppgave er å ha et variert tilbud som ivaretar alle deltakere. Hovedtemaene for ferieklubben er friluftsliv, nærmiljø, kultur og ikke minst moro! 

Nyttige lenker

Her er noen nyttige lenker for deg som ungdom:

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?