Ferieklubb 2024

Målet med ferieklubben er å gi barna en positiv opplevelse sammen med andre barn og voksne - alle skal trives og ha det morsomt! Ferieklubbens viktigste oppgave er å ha et variert tilbud som ivaretar alle deltakere.

Hovedtemaene for ferieklubben er friluftsliv, nærmiljø, kultur og ikke minst moro! Det er et variert program alle ukene, og vi drar på overnattingstur begge ukene!  

Ferieklubben er for alle som går ut av 4. trinn i år og oppover ved Hvaler barne- og ungdomsskole! Ferieklubben 2024 er i uke 26 (24.-28. juni), og uke 33 (12.-16. august).

Vår base vil være på kulturhus Floren, Kirkøy, og vi starter kl. 07.30 og avslutter kl. 16.15. Det serveres lunsj og frukt hver dag! Da vi har fått midler til å dekke deler av avgiften til årets ferieklubb, vil det koste 425 kroner (ord 850 kroner). Prisen inkluderer matservering og eventuelle utflukter. Det er også mulig å delta på enkelte dager (ved plass), dette koster 150 kroner per dag. Dersom dere ønsker deltakelse kun enkeltdag(er), ta kontakt.

Familier med lavere inntekt, kan søke om redusert betaling. Gjelder dette dere, ta kontakt på mail! 
Påmeldingsfrist er 15. mai. Påmeldingen er bindende. 

Spørsmål? Ta kontakt med Elin.

 

                                      Påmelding uke 26              Påmelding uke 33      

Sist endret: 25.04.2024

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?