Den kulturelle spaserstokken

Innhold

Den kulturelle spaserstokken er en nasjonal kultursatsing som sørger for profesjonell kunst- og kulturformidling av høy kvalitet til eldre.

Den kulturelle spaserstokken

Gjennom økt samarbeid mellom kultursektoren og omsorgssektoren skal det legges til rette for å oppleve gode kunst- og kulturprosjekt lokalt innenfor et mangfold av sjangre og uttrykk. Ordningen skal også bidra til at eldre får et tilpasset kulturtilbud på arenaer der de eldre befinner seg i dagliglivet.

Kunst og kultur gir opplevelser og mening i hverdagen, og bidrar til utvikling, til å stimulere velvære og gi et aktivt sosialt liv som kan være med å vedlikeholde mental funksjon. På den måten vil Den kulturelle spaserstokken, som et kulturtilbud for alle eldre, fungere som forebyggende tiltak med tanke på forbedring av folkehelsen.

Arrangementene er gratis! Billetter kan reserveres her https://hvaler.hoopla.no/sales

 

 

Program 2022 

Onsdag 9. februar kl. 13 på Samfunnshus Floren

Gunnar GP Pedersen

Gunnar GP Pedersen fra Spjelkavik i Ålesund er en norsk sanger, musiker, journalist, forfatter, plateprodusent og programleder. Han startet sin musikalske løpebane som "vidunderbarn" på piano og vant flere musikkonkurranser fra han var i tolvårsalderen.  

Gunnar GP har gledet mange tilhørere gjennom en lang karriere og de eldre setter stor pris på ham, siden han har tatt opp arven med å framføre alle de «gode» sangene. Og, historier – det har Gunnar et hav som den humørsprederen han er.

Onsdag 6. april kl. 13 på Dypedalåsen

Kai Robert - Det er lov å være blid!

Kai Robert synger Jens Book-Jenssen-slagere, leder allsangen og serverer gode, gamle trompetsvisker på sin sølvtrompet. Han har med seg sin Kapellmester på tangenter og trekkspill.

Onsdag 8. juni kl. 17 i Brottet 

Allsang

 

Velkommen til allsang i Brottet.

Onsdag 7. september kl. 13 på Dypedalåsen

M’n M duo

M’n M duo er en duo fra Fredrikstad som består av Mona K. Hansen (vokal) og Morten Juel Larsen (keyboard, vokal). Som duo har de jobbet profesjonelt siden 1996, og begge har før dette, solide erfaringer fra scenen. 

Onsdag 19. oktober kl. 13 på Samfunnshus Floren

Blix og Nygaard - Erik Bye, mannen med det store hjertet

 

Her får du historien om en av Norges første mediehelter. Den vennen alle ønsker seg. Varm, vennlig, raus og lyttende, med kameratekke, talegaver og ekte medfølelse. Erik Bye viste en stor kjærlighet til ordet, til viser og vers. Ikke minst er forestillingen spekket med fakta og historier fra Erik Byes liv og virke som journalist og kunstner. 

Onsdag 14. desember kl. 13 på Dypedalåsen

Cesilie Nielsen Skaslien

Cesilie har levd av sang og musikk siden 2009. Var før dette en ivrig solo og korsanger med musikken som hobby. Hun er i dag solist i Drøbak Gospel ved siden av engasjementer for kulturhus, foreninger, klubber og institusjoner.

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?