Hvaler bibliotek

Innhold

Hvaler bibliotek holder til i Kornmagasinet på Skjærhalden. Biblioteket har en fin avdeling med bøker, film og lydbøker for barn og ungdom. Det er også en stor avdeling for voksne med populære tidsskrifter og et godt utvalg av bøker og lydbøker. Det er tilgang til pc og trådløst Internett med mulighet for å skrive ut. Vi har også en stor lokalhistorisk samling fra Hvaler med bøker og artikler. Er du på jakt etter bøker som du ikke kan finne i katalogen, ta kontakt, så hjelper vi deg gjerne med å bestille den fra et annet bibliotek.

Åpningstider

Betjent

 
Mandag - onsdag            10-15   
Torsdag 13-18

 

Meråpent

 
Mandag - søndag 07-22

 

Endringer i de betjente åpningstidene kan forekomme. Velkommen til å benytte det meråpne biblioteket!

Aktuelt

Hold deg oppdatert på nyheter og endringer fra biblioteket her.

Katalogsøk

Du kan søke etter bøker, lydbøker og DVDer i bibliotekets katalog. Her kan du finne hvilke bøker som er på hylla eller når de blir tilgjengelige. Du kan også reservere bøker.

MappaMi kan du se dine lån og fornye dem. For å bruke siden trenger du passord og brukernavn. Passord får du tilsendt på mailen din ved å trykke på linken og brukernavnet er lånernummeret ditt, som står under strekkoden.

Avdeling Kroksand

Mangler du lesestoff på stranden? Finn ei bok du liker! Legg den gjerne tilbake når du er ferdig med den, slik at andre også kan få glede av den!

Filialen på Kroksand er nå stengt for sesongen, men den vil være på plass igjen medio juni 2019!

Lesesirkel

Har du lyst til å starte en lesesirkel, stiller biblioteket med lokale, og kan være behjelpelig med å skaffe bøker. Ta kontakt!

Meråpent

Hvaler bibliotek er meråpent. Det vil si du kan nå låne og levere fra kl 0700 til kl 2200 hver dag hele året, selv om biblioteket er ubemannet.Det som kreves er at du har nasjonalt lånekort som er registrert ved Hvaler bibliotek og du må være over 18 år. Du må møte opp på biblioteket i betjent tid (mandag-onsdag 1000 til 1500 og torsdag 1300 til 1800) for å få registrert deg som bruker av det meråpne bibliotek, og da vil du også få forelagt en kontrakt som må underskrives.

El-sykler

Biblioteket har to el-sykler til utlån, en med automatgir og en med manuelt gir. Syklene kan du låne ved å henvende deg i Kornmagasinet. For å låne sykkel må du ha lånekort og legitimasjon, være over 18 år og skrive under en avtale hvor du bekrefter at du vil behandle sykkelen pent og at Hvaler kommune fraskriver seg ansvar for skader som måtte oppstå på personer eller gjenstander som følge av lån og bruk. Lån og tilbakelevering skal skje i Kornmagasinets åpningstid og utlånstiden er 24 timer med mulighet for forlengelse dersom ingen har satt seg på venteliste. Purregebyr ved for sen levering er etter kommunens satser.

Sommerles

Sommerles 2018 er over for denne gang, men er tilbake igjen 1. juni 2019!

 

 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?