Ledige stillinger

Har du lyst til å jobbe på Hvaler?

Vil du bli med på vår spennende reise i å utvikle dem beste tjenestene for kommunens innbyggere?

Se og søk ledige stillinger her.

Passer du inn hos oss?

Hvaler kommune jobber ut fra et felles verdigrunnlag basert på våre verdier åpenhet, profesjonalitet, engasjement og nyskaping: Å P E N

             

Vi ser etter deg som møter mennesker med Åpenhet -både kolleger og brukere av våre tjenester. Du er stolt av Profesjonaliteten du opprettholder i arbeidet ditt, og har stort Engasjement i jobben fordi du genuint bryr deg om samfunnet du yter tjenester for. Som arbeidsplass, har Hvaler kommune fokus på Nyskapning i vår jobbmetodikk - vi vil være nyskapende når vi utfordrer det velkjente, òg når vi utforsker det ukjente!

Vi er en arbeidsgiver som ser på ulikheter og mangfold som en styrke, og oppfordrer alle kvalifiserte personer til å søke på våre ledige stillinger.

Det er flere fordeler med å jobbe i Hvaler kommune. Her er noen av dem:

En spennende hverdag på jobb: Vi tilbyr gode etablerte fagmiljøer på de forskjellige enhetene, der hverdagen til tider kan være hektisk, men spennende -og ingen arbeidsdager er like. Du vil ha mulighet til å være med å forme gode tjenester i kommunen, og i enheten.

Gode fordeler for deg som tar med familien din: Hvaler kommune er også en flott kommune for barnefamilier! Vi åpnet vår nye og moderne skole fra 1. til 10. trinn i august 2021. Hvaler barne- og ungdomsskole er en teambasert og leksebevisst skole, les gjerne mer om dette her.

 Hvaler barne- og ungdomsskole

Vi har flere gode barnehager med løpende opptak, disse kan du lese mer om her.

          

Natur og by i skjønn forening: I tillegg er Hvaler kommune en flott kommune for deg som vil ha tilgang til kjøpesentre og byliv, men gjerne vil trekke deg tilbake til fuglekvitter, grønne skoger og lyden av bølger som bryter i havoverflaten på slutten av dagen. En 25 minutters kjøretur fra Hvaler tar deg til Fredrikstad by, hvor Værste på Kråkerøy, en ny bydel i sentrum, er i ferd med å vokse fram. Bydelen vil tilby en god miks av boliger, skoler, næring, idrett og kultur, som også gagner Hvaler kommunes innbyggere, turister og arbeidere. Benytt deg gjerne kollektivtrafikkens 11 avganger Fredrikstad/Hvaler i døgnet!

Vi har også nydelig skjærgård som legger til rette for kajakking, båtliv og fotturer i idylliske omgivelser, og fergesamband med mulighet for øyhopping. Golfbane har vi også! Et øyrike med flest soldager i hele Norge gir gode muligheter for spill på sommergreener hele året.

 Padling på Hvaler

 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?