Ledige stillinger

Har du lyst til å jobbe på Hvaler?

Vil du være med oss for å utvikle de beste tjenestene til kommunens innbyggere?

Se og søk ledige stillinger her

Passer du inn hos oss?

Hvaler kommune jobber ut fra et felles verdigrunnlag som er basert på våre verdier fire verdier: Åpenhet, Profesjonalitet, Engasjement og Nyskaping (ÅPEN)

             

Vi ser etter deg som møter kolleger og brukere av våre tjenester med Åpenhet. Du er stolt av Profesjonaliteten du opprettholder i arbeidet ditt, og har stort Engasjement i jobben fordi du genuint bryr deg om samfunnet du yter tjenester for. Som arbeidsplass, har Hvaler kommune fokus på Nyskapning i vår jobbmetodikk - vi vil være nyskapende når vi utfordrer det velkjente og når vi utforsker det ukjente!

Vi er en arbeidsgiver som ser på ulikheter og mangfold som en styrke, og oppfordrer alle kvalifiserte personer til å søke på våre ledige stillinger.

Det er flere fordeler med å jobbe i Hvaler kommune. Her er noen av dem:

En spennende hverdag på jobb: Vi tilbyr gode etablerte fagmiljøer der hverdagen til tider kan være hektisk, men spennende, og ingen arbeidsdager er like. Du vil få mulighet til å være med å forme gode tjenester i kommunen og i enheten.

Gode fordeler for deg som tar med familien din: Hvaler kommune er en flott kommune for barnefamilier! Vi åpnet vår nye og moderne skole fra 1. til 10. trinn i august 2021. Hvaler barne- og ungdomsskole er en teambasert og leksebevisst skole. Les mer om skolen her.

 Hvaler barne- og ungdomsskole

Vi har flere gode barnehager med løpende opptak. Les mer om barnehagene her.

          

Natur og by i skjønn forening: Hvaler kommune er en flott kommune for deg som vil ha tilgang til kjøpesentre og byliv, men gjerne vil trekke deg tilbake til fuglekvitter, grønne skoger og lyden av bølger som bryter i havoverflaten på slutten av dagen. En 25 minutters kjøretur fra Hvaler tar deg til Fredrikstad by, hvor Værste på Kråkerøy, en ny bydel i sentrum, er i ferd med å vokse fram. Fredrikstad er en av landets største byer - så stor at den har alt du har behov for, men ikke større enn at du føler deg velkommen. Benytt deg gjerne av de hyppige avgangene med bussekspressen mellom Hvaler og Fredrikstad/Oslo!

Vi har også nydelig skjærgård: Her kan du bade og sole deg, padle kajakk, finne en lun vik for båten eller gå fantatsiske fotturer i idylliske omgivelser. Ta med sykkelen på gartis øyhopping til de rolige, idyllisk østre øyene. Golfbane har vi også! Med flest soldager i hele Norge gir det gode muligheter for spill på sommergreener hele året.

 Padling på Hvaler

 

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?