Varsel om røykdykkerøvelse

Brannvesenet på Hvaler gjennomfører øvelse onsdag 30.august 2017 på Spjærøy

Brannvesenet på Hvaler vil onsdag 30.08.2017 gjennomføre røykdykkerøvelse på Spjærøy om værforholdene tillater det, adressen er Olabakken 12. Kartlink: Olabakken

Oppstart for øvelsen er ca. kl. 16.00

Det vil i forbindelse med øvelsen bli gjennomført innsatser av våre mannskaper for realistisk trening av røykdykkerinnsats. Dette vil tidvis føre til røykutvikling. Øvelsen vil avsluttes med en kontrollert nedbrenning av bygget.

Øvelsen gjennomføres ved Fylkesvei 108 og røyken vil tidvis være synlig for trafikanter.

Brannvesenet ønsker å gjennomføre realistiske øvelser for å kunne være effektive og trygge ved branner som oppstår.  Vi beklager at det kan forekomme røyk som kan være til sjenanse for publikum/naboer og beklager ulempen som dette kan medføre. Brannvesenet oppfordrer til at naboer av øvelsesobjektet holder dører og vinduer lukket i tiden øvelsen gjennomføres.

For spørsmål eller kontakt med brannvesenet under gjennomføringen av øvelsen benytt telefon nr.: 900 75 297

29.08.2017
29.08.2017