Smart vann - et stort løft for Hvaler!

Innen utgangen av 2018 skal samtlige hus, hytter og næringdrivende i Hvaler kommune ha byttet til en "smart vannmåler".

Vi fortsetter arbeidet med utskifting av de resterende vannmålerne som vi ikke fikk skiftet i 2017. For å kunne gjøre denne jobben, må vi komme hjem til deg.

Vi lover selvfølgelig å si fra god tid i forveien, slik at du er fullt informert når vi kommer på besøk. Her finner du informasjon om målerbytte - steg for steg. Vår samarbeidspartner er Assemblin.

Hva skal jeg med ny vannmåler?
Den nye vannmåleren registrerer forbruket time for time, og kommer til å gi deg full oversikt over hvor mye vann du bruker.

Heretter vil du slippe å lese av vannmåleren, vannmåler og strømmåler kommuniserer med hverandre. Mer informasjon her.

Så enkelt og så smart

• Du får en nøyaktig faktura basert på forbruket ditt
  • Du slipper å lese av måleren selv
  • Det blir enkelt å tilpasse hvor mye du bruker og når på døgnet du bruker det
  • Her kan du finne spørsmål og svar om vannmålerbyttet.

Rapport for montering / demontering av vannmåler.

Demokraten: Vannmålere blir smarte

Bildet: Dette er prosjektgruppa som samarbeider med rørleggerne om Smart vann-prosjektet på Hvaler. Rørleggerne kommer fra Assemblin og vil avlegge mange et besøk i løpet av våren/sommeren 2018.

Foto: Demokraten

04.05.2018