Registrering i vaksinekø for alle over 18 år

4.2.2021 kl. 15.00: For at vi skal få en oversikt over hvilke innbyggere i Hvaler kommune som vil ha vaksine, anbefaler vi at du stiller deg i vaksinekø. Vi ønsker også at du registrerer deg hvis du ikke ønsker vaksine.

Gå til registrering i vaksinekø

Slik gjør du det

1. Trykk på knappen "Gå til registrering i vaksinekø" øverst på denne siden eller via meldingen du har fått på din telefon.
  2. Logg inn med din BankID.
  3. Velg om du ønsker å registrere deg selv eller på vegne av andre du har ansvar for
  4. Svar på noen enkle spørsmål om alder, yrke og helse.

Leverandøren av denne løsningen er helseboka.no. De er referansekunde hos BankID innen sikring av helsedata. Våre innbyggere kan derfor være trygge på at personvernet er ivaretatt ved bruk av denne løsningen.

Informasjonsvideo:

Tilleggsinformasjon om vaksinekø

• Hvis du først svarer nei på at du ønsker vaksine, men senere ombestemmer deg, er det fortsatt mulig å registrere deg i køen igjen. Det er den siste registreringen som er gjeldende.
  • Hvis du skal hjelpe en med å registrere seg i vaksinekø bruker du din egen BankID, ikke til vedkommende som skal stille seg i vaksinekø.
  • Du vil bli kontaktet for timebestilling når det er din tur til å få vaksine. Dette vil skje via sms eller pr telefon.
  • Det kan ta tid fra du registrerer deg til det blir din tur til å få vaksine. Det avhenger av din prioritering i køen, av hvor mange doser vi får, og hvor mange som ikke ønsker å få vaksine.
  • Når det blir din tur kan du få time på noen få dagers varsel.

Vaksinasjonssted

Takk for at du registrerer deg i vaksinekø! Dette bidrar til at prosessen med å vaksinere innbyggerne i Hvaler kommune blir mye enklere.

Sist endret: 04.02.2021