Ny løsning for bekymringsmeldinger til barnevernstjenesten

16.2.2021 kl. 10.00: Nå kan både privatpersoner og offentlig ansatte sende bekymringsmelding digitalt til barnevernet.

Barnverntjenesten i Hvaler kommune har tatt i bruk Nasjonal portal for bekymringsmeldingNasjonal portal for bekymringsmelding er utviklet av KS i samarbeid med Barne-, ungdoms- og familiedirektoratet (Bufdir). Løsningen skal sikre raskere og tryggere innsending av bekymringsmeldinger og bedre kvalitet på innholdet.

Løsningen består av to ulike skjema: ett for privat melder og ett for offentlige ansatte. Den som melder logger seg inn på portalen med BankID, fyller ut bekymringsmeldingen og sender den inn. Bekymringsmeldingen blir så levert direkte til barnevernets fagsystem i den enkelte kommune.

Klikk her for å gå til løsningen.

Sist endret: 16.02.2021