Julegrantenning 1. søndag i advent

Til næringsliv, lokale produsenter, kunstnere og hobbyaktører på Hvaler. Det nærmer seg jul og den gode adventstid. I forkant av årets julegranstenning inviterer Hvaler sanitetsforening og Hvaler kommune til et stemningsfullt minimarked på Skjærhalden torg - og dere er hjertelig velkomne til å delta.

I år ønsker Hvaler sanitetsforening og Hvaler kommune å lage en litt større ramme rundt arrangementet, og håper å få med oss næringsliv, lokale småskalaprodusenter, kunstnere og andre kreative hobbyaktører på Hvaler til å lage et stemningsfullt minimarked på Skjærhalden torg i forkant av julegrantenning.
Hvaler kommune stiller ledige torgboder til disposisjon, og det øvrige torgarealet kan benyttes til enkle boder og salgsstands. Det blir ingen ordinær torgavgift denne dagen, men vi oppfordrer alle som stiller til å betale 200 kr for plassen til Hvaler sanitetsforenings viktige arbeid i lokalsamfunnet.
Boder og trær skal pyntes med lys. Vi håper å få med oss aktører som kan stille med halmballer og bålpanner for å kunne gjøre stemningen helt på topp.

Ønsker du å være med på torget denne 1. desember mellom klokken 13 og 17? Send oss en epost slik at vi kan se på deltakere og planlegge torget.
Fint med en tilbakemelding fra deg som ønsker å stille innen mandag 4.november.
Øvrige spørsmål kan rettes til Thomas H Olsen på 99378211

MVH