Kjeller'n - Hvaler fritidsklubb

Innhold

Kjeller'n - Hvaler fritidsklubb holder til i Hvalerhallen, og er et rusfritt tilbud til barn og unge fra 5. trinn og opp til 18 år.

Kjeller'n

Bruk av fritidsklubben er gratis på ordinære klubbkvelder. Ved turer og andre arrangementer vil det være en egenandel. Det er mange aktiviteter man kan finne på i Kjeller’n. Fritidsklubben er et sted hvor venner kan møtes, ha det gøy og treffe nye venner, danse eller høre på musikk, se film, spille biljard, bordtennis, airhockey, playstation eller et av brettspillene vi har. Det er også åpen kiosk.

Vi gjør oppmerksom på at alt av personlige eiendeler som tas med i Kjeller’n, tas med på eget ansvar. Det er heller ikke tillatt å ha med en- og tohjulinger inn i fritidsklubbens lokaler eller Hvalerhallen.

Er det spørsmål eller andre ting dere ønsker å ta opp med oss, kan Elin kontaktes på eliban@hvaler.kommune.no eller 488 95 676

Ferieklubb

Målet med ferieklubben er å gi barna en positiv opplevelse sammen med andre barn og voksne - alle skal trives og ha det morsomt! Ferieklubbens viktigste oppgave er å ha et variert tilbud som ivaretar alle deltakere.

Hovedtemaene for ferieklubben er friluftsliv, nærmiljø, kultur og ikke minst moro! 

Ferieklubben er for alle som går ut av 4. trinn i år! I 2018 arrangeres det ferieklubb i uke 26 og 33.

Leie Kjeller'n?

Vil du leie Kjeller'n til bursdag?

Vi har biljard, airhockey, fotballspill, bordtennis, diskotek, tv, fullt utstyrt kjøkken, og ikke minst - stor boltreplass.

Det koster 250,- per time inkludert leie av kjøkken og alle aktiviteter.

Ta kontakt med Elin på mail eliban@hvaler.kommune.no eller på telefon 488 95 676

Vær tidlig ute - vi har stor pågang!

Informasjon til foresatte

Følg oss på Facebook – "Kjeller’n – fritidsklubben på Hvaler" og "Aktivitetsinformasjon til foresatte oa ved Kjeller'n Hvaler fritidsklubb".  

Sist endret: 04.06.2018

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Hva forsøkte du å finne?