Hvaler, Fredrikstad og Råde – lykkelige som små, eller best sammen? Vil du være med å farge framtida di?

Lurer du på hva som skjer med Hvaler, Fredrikstad og Råde hvis de blir slått sammen? Vil du diskutere hva som er det viktigste for deg når du skal tenke 15-20 år framover i tid – når det gjelder arbeid, familie, jobb eller fritid?

Hvorfor trenger vi deg?
Politikerne i Fredrikstad, Hvaler og Råde utreder for tiden om de skal slå seg sammen til større enheter eller forbli i samme kommunestørrelse. Det er dere som er unge som skal bo i regionen vår i fremtiden. Derfor er det viktig for oss å undersøke hva som faktisk er viktig for dere!

#UNGdebatt - Hva, hvor og når?
Vi inviterer til en workshop hvor vi diskuterer fordommer og påstander om kommunesammenslåing. Det blir faktainnlegg, pizza og diskusjon. Workshoppen er for deg som er ung under 40 år.

Arrangementet er klokken 18-21 tirsdag 16. februar 2016 på Studentkroa Kranen SFO. Adresse: Stadion 1, Fredrikstad.

Det er gratis å delta, men du må melde deg på her.

Arrangør: Fredrikstad kommune, Hvaler kommune, Råde kommune, Fredrikstad Næringsforening UNG og studenter fra Innovasjon og prosjektledelse på Høgskolen.

Last ned hele invitasjonen her.

Er du over 40 år, kan du delta på workshop torsdag 18. februar på "Galleriet" på høgskolen.

02.02.2016
22.07.2016