Velykket kulturkveld

Kulturavdelingens niende kulturkveld på Kornmagasinet satt ny publikumsrekord. Over 130 publikummere fikk torsdag kveld overvære en flott og intim konsert med Louis Jacoby.

Louis Jacoby fremførte alt fra vuggevise til ufødt barnebarn til ølviser tilegnet Tau bryggeri. Innimellom visene fortalte han mange morsomme historier som de fleste kunne kjenne seg igjen i, og latteren satt løst. Ikke bare fikk publikum servert flotte viser, gitarspill og små historier, men Jacoby kom også med en liten smakebit fra hans kåseri om eget sykehusbesøk.

Kulturavdelingen takker alle som kom til Kornmagasinet en grå torsdagskveld i januar!

Neste kulturkveld er torsdag 23. februar, da får vi besøk av Aleksander Hermansen og hans soloforestilling «I samma båt».

27.01.2017
27.01.2017