Ung Kultur Møtes

Årets UKM (Ung Kultur Møtes) er over. En fantastisk lørdag ettermiddag og kveld i Kjeller'n.

28 ungdommer fikk lørdag kveld vist frem kultur av ypperste kvalitet. Nærmest alle sjangere var representert fra scenen; rap, rock, pop, boogie, musikal, selvskreven låt, filmmusikk, radioreportasje og film, i tillegg til flotte fotografier og fotoartikkel på kunstutstillingen.

Hva er UKM Hvaler? Det er en liten kulturfestival av og med ungdommer, og er på øyene var det intet unntak. Det tekniske, sosiale og praktiske under arrangementet blir utført av unge arrangører, alle under 18 år.

Vi ønsker  å gratulere Band of Assassins (Kathe, Sandra-Helene, Tila, Johan, Adrian og Henrik), Kjell-Magne, Cassandra, Kristina, Hanna, Tomine, Fredrik André, Magnus, Tobias, Silje og Emilie. De skal alle ta turen til Fredrikstad, sammen med Elin og Thomas fra kulturavdelingen,  for å delta på Ufestival 21.-22. april.

06.03.2017