«Sammen får vi hjelpen helt frem»

Årets TV-aksjon er tildelt Røde Kors og skal redde liv og gi omfattende helsehjelp til noen av de mest sårbare i verden – sivile rammet av krig og konflikt.

Røde Kors er mange steder den eneste hjelpeorganisasjonen som slipper til med humanitær bistand, og har gjennom lokale frivillige tilgang til dem som ellers ikke får hjelp. Gjennom TV-aksjonen skal flere mennesker i krig og konfliktområder få livsviktige medisiner, helsehjelp, rent vann og mat. Behovet er enormt, og hvert bidrag er med på å redde liv.

Pengene som samles inn under årets TV-aksjon skal gå til livsviktig hjelp i ni land hvor sivilbefolkningen i mange år har lidd under krig og konflikt: Syria, Libanon, Sør-Sudan, Afghanistan, Somalia, Myanmar, El Salvador, Guatemala og Honduras. Pengene skal brukes til blant annet vann, mat, medisiner og legehjelp i disse ni landene. Pengene skal hjelpe rundt to millioner mennesker i nød.

Pengene går også til å hjelpe flyktningene som har kommet til Norge.

TV-aksjonen går av stabelen søndag 23. oktober. For mer informasjon om TV-aksjonen og Røde Kors, se TV-aksjonens nettsider www.blimed.no.

Bli bøssebærer
La oss vise at vi på Hvaler bryr oss! Vi oppfordrer til å bruke søndagsturen til et godt formål – meld deg som bøssebærer ved å

17.10.2016
17.10.2016