Rydd en strand i Hvaler-skjærgården

Tiden er inne: Meld din interesse for å gjøre en frivillig innsats mot strandsøppel! Skjærgårdstjenesten vil gjerne ha kontakt med alle som ønsker å bidra i Hvaler-skjærgården.

Hold Norge Rent organiserer hvert år "Strandryddedagen" 26. april og vi oppfordrer alle til å være med på dette, enten denne lørdagen eller en en annen dag. Skjærgårdstjenesten vil gjerne bistå med råd og veiledning, utdeling av sekker etc.

Det er enkelt: Ta en telefon til Skjærgårdstjenesten på tlf. 948 85 952 – eller send en e-post til eibo@hvaler.kommune.no slik at vi kan holde oversikt over ryddeområdene hele tiden. Det er også viktig å få beskjeder fra foreninger og enkeltpersoner som allerede har en etablert ryddepraksis.

Skjærgårdstjenesten startet strandryddingen 6. mars; med god hjelp er innhentet 189 sekker, 68 kasser og 104 kanner, pluss 1,5 kubikkmeter palmeolje og en mengde med enkeltgjenstander.

VELKOMMEN TIL EN ANNERLEDES OG MENINGSFULL FRITIDSAKTIVITET!

23.04.2014